Informatie

De club wordt geleid door een zelfstandig bestuur, dat wordt ondersteund door een activiteitencommissie. In het bestuur zit een afgevaardigde van het bestuur van RKSV Driel om de onderlinge communicatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
Businessclub SV Driel beschikt ook over een voetbalteam dat al gespeeld heeft tegen de Businessclubteams van Vitesse, De Graafschap, NEC en AGOVV. Door deze wedstrijden zijn ook met deze zakenmensen contacten ontstaan.

Businessclub SV Driel kent een tweeledig doel. Enerzijds is er de structurele ondersteuning van RKSV Driel om verdere groei van deze dorpsclub te realiseren, de middelen dienen het algemene doel van de vereniging zoals verbetering van haar accommodatie. Hierdoor is RKSV Driel erin geslaagd om in de loop der jaren de uitstraling verder te verbeteren. Voordeel hiervan is, dat Businessclub SV Driel op deze positieve ontwikkeling kan meeliften. Het andere beoogde doel van Businessclub SV Driel was om in samenwerking met RKSV Driel een platform te creëren waar de zakenmensen op een informele manier met elkaar contact onderhouden om zo hun zakelijke activiteiten te kunnen uitbreiden. Deze formule is succesvol gebleken, de samenwerking heeft geleid tot een win-win situatie voor beide verenigingen.

Voor meer informatie over de Businessclub SV Driel kunt u contact opnemen met:
Rita Boerboom (secretaris) tel. 06 – 16019377.